dijous, 21 de febrer del 2019

Diari de l'hort. Mes de gener


Dimarts, 8 de gener de 2019

Després de les vacances de Nadal hem tornat a l'activitat de l'hort. Hem regat tot el terreny i hem replegat les escombraries que ens havien tirat des del carrer.

Ja han eixit alguns bròcols i també algunes coliflors però algunes de les lletugues se'ns han espigat




Dilluns, 14 de gener de 2019

Hem muntat un compostador per a produir la nostra pròpia matèria orgànica. Hem arrancat els encisams que s'han espigolat i les hem tirades al compostador. Finalment, hem regat i omplit els bidons d'aigua per al pròxim dia.

Divendres, 18 de gener de 2019

Hui hem treballat en l'hort amb els nostres companys de 1r ESO E. Mentre uns regaven uns altres llevaven les herbes que han eixit amb ajuda de les aixades.



Dijous, 24 de gener de 2019

Quan hem arribat a l'hort ens hem portat una gran sorpresa, les faves i les pebrereres ja estan en flor. Els encisams ja estan llestos per a recollir, però esperarem a demà.

Divendres, 25 de gener de 2019

Avui hem fet la nostra primera collita. Hem agafat els encisams que hem estat cuidant durant 4 mesos. aquest cap de setmana menjarem amanida!!!!



Dimarts, 29 de gener de 2019

Aquest matí hem canviat l'hort pel taller de tecnologia. Els nostres companys de PR4 ens han ajudat a fer les estaques de fusta per a posar el nom dels cultius que tenim a l'hort.








Dijous, 31 de gener de 2019

 Hui hem ficat els cartells de les plantes que cultivem a l'hort. Primerament, hem clavat les estaques de fusta que vam fer dimarts passat. Per a clavar-les hem utilitzat una maça de fusta. Després hem subjectat els cartells a les estaques amb unes pinces. A més hem vist eixir les primeres baines de pèsols!!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada