dimarts, 6 de novembre del 2018

Diari de l'hort. Mes de novembre



Dilluns, 5 de novembre de 2018

Avui hem fet més cavallons amb l'aixada i hem llevat les pedres que anaven eixint. Així el pròxim dia podrem trasplantar els planters de faves i pèsols. A més, hem escarbat la terra amb el rastell i l'aixada i l'hem ficada al cabàs. Amb aquesta terra hem calçat els calçots per a que se facen més llargs.
 
Calcem els calçots

Fem cavallons



Omplim el cabàs
Dimarts 6 de novembre de 2018

Avui ens han ajudat els companys de 3r de PMAR a trasplantar els plantons de faves i pèsols. Els hem lligat perquè tenen la tija molt llarga i feble. Després els hem regat.


Planter



Dimecres 7 de novembre de 2018

Hem regat tot l'hort i hem lligat algunes plantes que s'havien soltat.

Dijous 8 de novembre de 2018

Avui solament hem regat les plantes amb les garrafes xicotetes perquè hi ha avís de pluges torrencials en La Vall d'Uixó. A més amb les aixades i els rasclets hem remogut la terra per a ampliar l'hort. Les pedres que anaven eixint les hem llevat.






Dimarts, 13 de novembre de 2.018

Hem arrancat males herbes que creixien per l'hort perquè no perjudiquen el creixement de les nostres plantes. També hem calçat de nou els calçots per a que continuen fent-se llargs i hem llaurat la terra de la zona sense cultiu.


Dimecres, 14 de novembre de 2.018

Avui hem regat les plantes però només a la soca, sense regar pels solcs perquè hi ha avís de pluja els propers dies.

Dimarts, 27 de novembre de 2.018

Després de tants dies sense poder treballar a l'hort degut al mal oratge, avui hem fet moltes coses: hem arrancat brosses, hem llevat cargols i hem renovat les gomes dels encïams que s'havien obert. a més, seguim removent la terra sense cultiu que tenim al costat de l'hort i hem tapat els reguers que havíem fet perquè no s'acumulara l'aigua. Quina feinada!!

Divendres, 30 de novembre de 2.018

Els nostres company de 1er F ens han ajudat a regar i a moure la terra dels solcs cap a la part més baixa per evitar que es facen tolls quan reguem.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada